Deprimerande..

Nu ska jag skriva ett kort och hatiskt inlägg, bara för att jag känner för det. :p

Idag är mina vänner ute och festar. Vad gör jag? - Jobbar.
Igår var vi hos Simon på kalas. Vem gick där ifrån först? - Jag, jag skulle jobba.
14:e juni fyller Victor år. Då är det utgång. Kan jag då? - Nej, jag måste jobba.

ALLT går emot mig. Varför får jag aldrig vara med och ha kul? Ge mig något kul. Inte bara jobb, jobb, jobb. Helger suger!

Tur att nästa helg blir en bra helg i alla fall. Förutom då joursen heeeeela fredagen. Det är trist, men det får ju gå, helt enkelt.


Natt..

Usch ja, klockan är grymt mycket och jag börjar bli trött. Har dock inte tid att sova inatt.
Men jag har ju kommit en bra bit på vägen i alla fall. Jag är klar med alla registreringar. Nu ska jag packa lite fakturor, så det inte blir jättehögar med sånt i morgon.

Jag behöver lypsyl! Någon snäll skäl i närheten av Helsingbiorg centrum som har ett att låna ut, NU!?!


Slut på denna vistelsen..

Då har det gått ungefär en och en halv timme sedan Sälen åkte ifrån mig. Det var tråkigt faktiskt.
Även om vi kanske inte har hittat på allt för mycket olika saker, så har det varit riktigt trevligt att ha honom på besök.
Nu får det bli min tur att åka upp till Falun någongång när vi båda kan och sådär, och hälsa på honom. Vi beslutade att det fick bli när han flyttat hemifrån tills in egna lya.

Idag händer annars ingenting. Borde vara ute i solen, men jag känner inte alls för det idag. Ska hem till Simon vid 19-tiden och fira honom lite. Han fyller nämligen ÅR idag!

Grattis Simon! :)

Första kvällen avklarad

Då har man vaknat ur dvalan som man fick inatt. Har sovit sjukt gott faktiskt. Fortfarande skittrött, men det får fungera ändå.

Vet inte om den där Sälen har vaknat i soffan än, vill inte väcka honom om han inte har gjort det. Han körde ju långt igår.
Igår hade vi väl ganska trevligt. Hittade inte på så jättemycket. Johan var ganska trött efter bilresan. Blev lite XBox, lite Wii och lite lek vid datorerna.

Idag blir det Väla med Mackan - försöka hitta studentpresent till Frida.
Sedan blir det ner på stan för att spana på alla snygga tjejer som ska på studentbalen.
Ikväll blir det sen jobb för mig och Johan. Eller ja, i alla fall mig. Johan ska bara med som säl(l)skap.


Snart dags..

Nu har jag äntligen städat helt klart. Det blev säkert inte ens nära av hälften så bra som när ens mamma gör det. Men jag är nöjd i alla fall.

Det är nu bara 1-2 timmar kvar tills Johan anländer hit. Så jag får väl snart ta och hoppa in i duschen och vara redo när han ringer och frågar efter den sista vägen. Min adress fanns inte inlagd i hans GPS. Vad är det för skitGPS du har? :P

Ska bli trevligt med lite besök, även om jag har idétorka på vad vi ska göra. Dock har jag kommit på att vi ska in till Helsingborg imorgonkväll, för att se massa studenter som har bal. Det kan nog även han tycka är najs! ;D


Lite nervöst..

Idag har man fan inte gjort många knop, trodde ni va?
Jag är skitduktig idag. Jag tvättar och jag städar. Har lite paus nu, innan jag ska ge mig på vardagsrummet med dammsugarn och skurhinken.
Det måste ju vara fint tills min vän Johan kommer på besök imorgon och stannar till fredag. Kan ju inte se ut hur som helst då!

Åter till städandet! :P


Slapptask..

Idag har det varit en väldigt oproduktiv dag. Även om jag var med Magnus ner till Malmö för att lämna klätterväggen som vi hämtade i torsdags förra veckan.

Sverige spelade mot Slovenien i en träningslandskamp idag. Jag tyckte inte att de imponerade något speciellt mycket i den faktiskt. Har lite större förväntningar på det faktiska laget som ska spela EM om bara ett par veckor. Längtar tills dess. Ska bli kul!

Jag skulle tagit tag i städning, gjorde jag det? - Nej, det blir imorgon efter jag har varit hos tandknäckaren och lagat en tandjävel.


Morsdag..

Idag är det morsdag. Jag har varit hos min mor och ätit lite mat och fikat lite. Det var riktigt trevligt faktiskt. Dock glömde jag ju min morsdagpresent hemma. Förlåt.

Idag har även varit dagen med stort D. Jag har hittat, eller jag kanske ska säga fått tillbaka, min TORKEL I KNIPA! Det var min syster som hade lånat den och kommit över den i hemmet idag. Jag är nöjd och glad. Ikväll blir det filmtime!

Bröl..

Någon, döda mig!

Jag vet inte när jag hade så här tråkigt på jobb senast. Det är ett jävla tag sedan i alla fall. Jag har inte haft ett skit att göra. Visst, jag är inte den som gnäller över det. MEN, något måste jag ju kunna hitta på. Men idag har det liksom varit, dött. Nästan ingen online att prata med, ingen som har ringt typ.. ingenting.

När jag kom till jobbet sysselsatte jag mig med att kolla på aftonbladet-TV. Det var ganska underhållande. Kollade på ett gäng avsnitt utav Bank VS Niva. Intressant fakta om EM i sommar faktiskt. Gillar även dessa två krönikörer väldigt mycket. Nog därför jag finner det intressant att lyssna på de också.

Snart ännu en vecka slut. Veckan avslutas med morsdag. Jag har som vanligt inte köpt något till min mor, men hon ska få 2kg choklad istället. Hon ville ha "lite" av min vinst. Så jag ger henne hälften. 1kg vanlig marabou och 1kg schweizernöt. Hon blir nog lycklig. (:

Nästa vecka kommer min kära vän Johan på besök, onsdag-torsdag tror jag. Eller kanske till och med om han stannade till fredag, jag kommer inte ihåg. Jag får prata med honom om detta. Jag ska ju jobba torsdagnatt, så då får han antingen vara här, eller sysselsätta sig med annat undertiden. Jag har för mig att jag erbjöd honom att sova hemma hos oss. :) DÅ får det ju fan bli städning måndag-tisdag. Burr, tur man är ledig. Ska allt försöka ta tag i skiten.

Varför, varför? Jag skriver alltid om så jävla oväsentliga saker. Tråkiga saker, på ett tråkigt sätt. Jag kan inte hjälpa det. Det kan ju hända att det har med mitt nuvarande humör att göra. Dessutom är jag inte pigg för fem öre. Funderar på att traska bort till våra fåtlöjer som antagligen kommer att försvinna snart, och ta mig en liten tupplur. :) Fast, jag har ju lite ramlösa och en hel liter med Kalvin chokladmjölk kvar.. Inte kan jag bara låta de vara kvar här..

Någon som har något tips på vad man kan köpa i studentpresent till en flicka? Kom isåfall med förslag till moi. :) För torsdag om två veckor tar nämligen världens bästa Frida studenten, och dit ska jag och käka upp all mat de ska göra. =P
Den där veckan kommer bli en bra vecka. För mina bästa Kalmarieter kommer ner på besök också. Jenny och Malin. Superduper trevligt. :)

Aja, varför ska jag sitta här och skriva något som ändå ingen läser? :)

Över och in!

M - hihi.


Kedjemail blir blogginlägg..

1. VAD HETER DU?

Anders Mattias Lindqvist Carlsson


2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?

Svarta


3.VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU ?

Mina medarbetare som pratar i telefon.


4 VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?

Kollade på fotboll med Mackan och Simon


5. VAD VAR DET SISTA DU ÅT?

Två mackor med skinka


6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG?

Helsingborg, ganska okey för tillfället.


7. DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?

Mackan, imorse för att höra var fan han tog vägen. xD


8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?

Ansiktet och utstrålningen.


9. GILLAR DU PERSONEN SOM SKICKADE DETTA TILL DIG?

Jag får väl säga att jag gör det. ;) (Jonas på jobb)


10. HUR MÅR DU IDAG?

Jovars, det funkar fint idag. :)


11. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?

Coca-Cola såklart. Fast får inte dricka i mängder längre.


12. FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK?

Cider ;>


13. FAVORITSPORT?

Bowling och Innebandy


14. HÅRFÄRG?

Brunett


15. ÖGONFÄRG?

Gröna/Bruna


16. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?

Solnedgång


17. SYSKON Å DERAS ÅLDER?

Två systrar, 26 och 35 tror jag. ;p


18. FAVORITMÅNAD?

Mars såklart. :>


19. SENASTE FILMEN DU SÅG?

Zombie Strippers - med Jenna Jameson i huvhudrollen. Sämsta skit jag sett. :P

21. FAVORITDAG PÅ VECKAN?

Beror på vad det är för vecka, men oftast fredag eller lördag.


22.FAVORITHOBBY?

Ehm, har nog ingen hobby ;s


23.ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON?

Ja, helt klart.


24. FAVORITLÅT(ar)?

Finns på tok för mycket bra musik.

25. SOMMAR ELLER VINTER?

Vår. :P


26. KRAMAR ELLER KYSSAR!

Går det välja?!


29. VILL DU ATT DINA VÄNNER SKA SVARA?

Eftersom jag skriver det i min blogg, nej. :)


30. VEM ÄR DET STÖRST CHANS ATT HON/HAN SVARAR?

Ingen. :)


31. VEM ÄR DET MINST CHANS ATT HON/HAN SVARAR?

Alla. xD


32. HUR BOR DU?

I en trea tillsammans med Ankan. :)


33: VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER?

Inga alls, läsa suger. :p


35. FAVORITSPEL?

Wow? :D Annars är ju När och Fjärran och TP rätt skoj.

36. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN?

Nej, varför ska jag kunna det? :P Kasst partytrick.

37. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN?

Se ovan.


38. ÄR DU ROMANTISK?

Fråga inte mig, det får ju damerna jag är för blyg för att bjuda ut avgöra. :p

39. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG

Lycklig är jag såklart. Men på ett bra sätt är det väl kanske inte alltid.


40. VILKA SKA DU SÄNDA DETTA MAIL TILL?

Ingen, jag skriver ju skiten i min blogg! xD


41. VAD SKA DU GÖRA IMORGON?

Onsdag.. ingenting som vanligt, antar jag. Kanske ta en tur på inlinesen om det är bra väder. xD


42. VAD ÄR KLOCKAN JUST NU?

10:25


Dags igen då..

Då var det väl dags att skriva något skit här igen då. Måste ju försöka komma igång med mitt nya tangentbord jag hittade på jobbet. Underbart är det! Jag verkligen älskar Keytronic-tangentbord. Gamla, sköna och helt underbara. Varför görs de knappt idag? :)

Jag mår bra, hoppas jag. Jag känner inte av något annat i alla fall. Jag kanske till och med mår lite extra bra. Vilket faktiskt är något som inte hänt på länge. Vem vet, jag har kanske till och med funnit något bra för mitt liv. Något som kanske kan förändra mitt liv, ganska radikalt. Det känns bra.

Idag är det lördag och jag jobbar som vanligt varannan lördag. Jag är i princip klar med jobbet, ska bara sortera in lite skit i lådor i rummet bredvid. Sen vete fan vad jag ska göra. Antagligen bara slösurfa, kolla på youtube och smsa en massa med Malin, min trogna sms-löööve. :D ;)

Igår spelade vi (Jag, Ankan, Fredde, Joel, Simon, Stud och Mange) fotboll i Lerberget. Det var nice. Riktigt skönt var det faktiskt. Imorgon blir det på det igen, och latja lite. Förövrigt så körde vi två omgångar "snabba prickar", jag vann båda. Är jag bäst eller är jag bäst? Jag tippar på att jag är bäst. ;P

I torsdags var jag till Malmö och träffade Malin, på en så kallad date. Det var riktigt trevligt. Nog min första seriösa date någonsin. Så jag hade ju inte direkt någon aning om vad vi skulle göra. Men det tror jag att vi löste bra. Tack för dagen och kvällen, Malin! :)

Blae. Nu tänker jag inte skriva mer för stunden, får se om jag orkar återkomma senare ikväll med något skit som jag får för mig att skriva.

Puss och tafs!

RSS 2.0