Hedemora..

Usch vad jag är dålig på att skriva i min blogg. Intresset finns tyvärr inte där som jag vill. Fast idag måste jag bara få ut lite reflektioner.

Läste Metro påväg till jobbet idag. Läste först om att det uppkommit två dödsfall troligtvis på grund utav bloggande, självklart var detta i USA. Nu vet jag varför jag inte bloggar så ofta. :)

Sen kunde man självklart läsa om storbloggaren blondinbella, lite längre ner på samma sida. Där hon säger att hon var nära på att "blogga sig in i väggen" i somras, när hon bloggade som mest och hennes blog, hör och häpna, skulle bli ett Aktiebolag. Det som i denna artikel skrämmer mig mest är ju inte att hon nästan bloggat ihjäl sig, för det bryr jag mig bokstavligen talat inte om. Det som skrämmer mig är att hur man kan driva en blogg som ett aktiebolag vid 17-års ålder.

I övrigt måste jag ju berätta att jag kommer att påbörja en färd som ska sluta i Hedemora imorgon förmiddag, ikväll. Halv sju ska bussen tydligen avgå mot mellanstoppet som blir Örebro. Jag ska vara med och coacha Spader Dam i damernas Elitserie i bowling. Det är lite nervöst. Jag vet inte vad jag har givit mig in på, men det blir nog bra i slutändan. :P

Nu får jag nog ta och jobba lite, innan chefen blir galen. xD

RSS 2.0