Lördagkväll på jobbet..

Godkväll.

Det var lite över en vecka sedan jag kladdade nu. Jag var tydligen inte så sugen på att börja blogga som jag trodde. Konstigt när jag ändå inte har några läsare.

Well, vad har då hänt? Inte mycket kan jag väl sammanfatta det.
Match förra helgen mot Viken, som jag trodde vi skulle vinna. Chi fick jag, och 11-9 till Viken var ett faktum. Spelade bra gjorde jag dock. Fick ihop 866, men vad hjälpte det.
I dag har jag också spelat match. Vinst med 18-2 denna gången mot Frigg F. Jag var dock grindstängare med mina 737. Helt värdelös var jag. Känns verkligen inte motiverande att fortsätta nu.. Men det blir nog inte mer efter sommaren heller. Tror jag ska satsa på innebandy istället faktiskt. Det är kul, och man kan få lite motion kanske.. :) och så blir man kanske av med magjävlen efter ett tag med, om jag kan bli lite nyttig.

Ligger i två fåtöljer på jobb nu, med min laptop i knät. Ganska bekvämt förutom att datorn börjar bli ruggit varm. Bränner snart testiklarna av mig. Hej, kastrering! :p

Får se om jag kanske återkommer till bloggen inatt, nu har jag inget mer vettigt att skriva. :)

Över och ut!

Fredag!

Äntligen fredag igen! Ledigheten närmar sig med stormsteg. Och jag älskar det. Att vara ledig nästan en vecka, varannan vecka är underbart! Helgen blir dock lugn. Bowlingderby imorgon mot Vikens BK, vilket jag hoppas att vi vinner. Med tanke på träningen i onsdags då jag nästan lyckades med en perfekt serie, så känns det lovande. Ska faktiskt dra till bowlinghallen efter jobb idag och träna ett par serier, mest för att känna lite på matchprofilen. :)

Annars tror jag det blir en rätt lugn kväll efter det. Lite städa, lite diska och sånt.

Jag bor ju numera ensam i ungefär två månader. Rätt skönt, men rätt tomt. Ska bli kul att se hur man överlever detta. ;p

Nu får jag ta och jobba lite, även om det inte finns så mycket att göra. (:

Över och ut!

Kväll

Oj, vad mätt man kan vara.

Har som jag tidigare skrev, ätit mat och kollat film med Fredrik och Simon ikväll. De gick just.
Vi åt makaroner och falukorv. Lätt, gott och mättande! Dock lyckades man ju självklart få plats med lite daimglass i magen efteråt också.
Filmen, Saw V, var inte så slaktig och blodig som jag förväntade mig, faktiskt. Men den var helt klart sevärd.


Nu ska jag starta ett avsnitt utav Kyle XY säsong två, som jag snart är klar med, sen sova!

Över och ut! :)

Moo!

Titta, jag har funnit min dammiga blogg. Är jag inte en bra detektiv?
Jag funderar på att börja blogga lite smått igen.. men vet inte om intresset eller så finns.
Jag ska ge det ett försök, tror jag.

Har ju i princip lagt ner det skit som tog mest tid utav mig, nämligen World Of Warcraft. Får se hur länge det håller. Hoppas länge, så jag kan börja göra annat istället. :)

Ikväll blir det film och käk med Simon i alla fall.

Helgen blir lugn med bowling och städning. ;D

RSS 2.0