Bleh!

Burr, dags igen då. Vad ska jag kladda om idag? Inget vettigt hoppas jag.

Jag sitter på jobbet och jobbar på för fullt.. Tar en liten paus nu för detta inlägg bara.
Under tiden som jag sliter med alla registreringar, sitter jag även och funderar på en del saker mellan himmel och jord, samtalar med lite nära vänner på MSN och lyssnar på min spellista på chilirec. Där kommer mycket olika låttitlar och låtarstilar. Vissa blir man glad av andra blir man lite deprimerad av. Men sånt är det väl antar jag.
Jag tror inte jag kan specificera något av det jag tänker på dock, men det är nog lika bra det. Tänk vad folk hade kunnat bli sura och upprörda om jag skrev varenda liten tanke jag har i min hjärna. Tur jag inte är så öppen som vissa andra.

Idag har jag inte gjort något vettigt, som vanligt. Sov till 10. Eller ja, jag vaknade som vanligt 5 minuter innan klockan ringde. Jag beslöt mig dock för att stiga upp då också. Satt och spelade lite wow, sen in i duschen och iväg till jobb. Där jag alltså är nu.

Helgen var grym förresten. I fredags drog vi ner till Kajkanten (ett uteställe som heter så), där vi planerade att snacka och ta en öl. Slutade med 8 öl. Det var trevligt i alla fall. Träffade en massa gamla vänner man inte sett på jättelänge. Helmysigt!

Jobb igen! :/

Snurrande skyskrapa?

http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/americas/7472559.stm - Ocoolt!

Längesen igen..

Nu sitter jag på jobbet igen och har som vanligt tråkigt. Dock tycker jag att det har blivit ganska bra efter nyrenoveringen här.
Sedan jag uppdaterade i min blogg senast har det hänt otroligt mycket saker i Sverige. Riksdagen har röstat igenom FRA-lagen, vilket betyder att några idioter kan avlyssna mail, telefonsamtal, sms, chattloggar - ja all kommunikation som lämnar sveriges gränser. Vart är vår integritet nu då? Snart har vi inga privatliv kvar, svenskar!
Inte nog med att riksdagen röstat fram FRA-lagen, nu vill polisen att alla svenskar födda efter 1975 ska ingå i ett PKU-register. Detta innebär att vi kommer att finnas med något stort DNA-register som polisen ska kunna söka i. Mer kan du läsa här.
Vart är Sverige påväg? Vart kommer allt sluta? Det kommer sluta med att svenskar inte kommer ha något privatliv överhuvudtaget längre. Alla kommer lyssna på ALLT. Jag säger som min vän Johan, som jag redan tagit lite information av, regeringen har slagit sig hårt i skallen, samtidigt som de jobbat alkoholpåverkade. Eller något.

Sverige har åkt ur Fotbolls EM. Inte den största skrällen kanske. Sverige var urusla i sin match mot Ryssland. Som visserligen Ryssland dominerade. Zlatan spelade - eller ska jag säga - han var på planen i alla fall. Jag förstår inte mig på Lagerbäck som spelar med en halvskadad anfallare som inte skapar ett skit. Nåja, nu ska jag inte kritisera honom för mycket - även om jag hatar honom för detta.
Ryssland däremot. Där måste vi ju ha årets EM-skräll. Vinner över Sverige - tar sig vidare till slutspel. Vinner över Holland i kvartsfinalen med 3 - 1 - tar sig till semifinal. Där de ikväll ställs mot Spanien. Jag måste erkänna, Ryssland har imponerat på mig och säkert många andra. Jag tror på Ryssland. Jag tror de kommer köra upp alla spanjorer på läktaren ikväll. Ryssland vinner med 2 - 1 ikväll.
Semifinalen igår missade jag, för jag orkade verkligen inte. Jag hade bara somnat i soffan. Det blev tydligen mycket störningar i sändningarna från TV4 ändå, så det var väl inte så mycket att se. Det sägs att det var något åskväder i Basel som orsakade störningarna. Dock fick man ju ganska snabbt reda på Tyskland tagit sig vidare via mål i 90:e spelminuten. Lite tråkigt. Vore kul att se en final mellan Turkiet och Ryssland. 

Detta blev ett långt inlägg, utan direkt information om hur jag har haft det. Men, det kommer kanske.

Nu ska jag jobba vidare iaf! :)

Burr..

Nu har jag hamnat i någon slags koma med bloggen igen. Finner inte något vettigt att skriva om alls. Har väl inte det heller. Så därför ger jag fan i det idag också.

Millencolin - The Ballad, så bra.

Sammanfatting av helg osv.

Jag får väl försöka sammanfatta de senaste dagarna som jag inte har uppdaterat på. Vet dock inte riktigt vart jag ska börja. Men jag börjar med studentdagen.

Torsdag 5/6:
Jag jobbade som vanligt, fast fick gå ifrån jobb lite tidigare i alla fall. Väl hemma duschade jag och tog på mig kläderna jag skulle ha hos Frida. Jag orkade inte direkt vara överfinklädd, vilket visade sig vara rätt bra. Det var inte någon dresscode direkt. Men hey, det var sjukt trevligt denna kväll. Tack Frida och Lennart som har styrt upp detta. Och än en gång Frida GRATTIS TILL STUDENTEN!
Efter firandet av Frida bar det iväg till Helsingborg för att hämta Malin. Vi åkte in hela skaran - Jag, Mackan och Jenny. Malin hade fått vänta lite där, eftersom vi blev lite sena. Men det fick hon ta. ;D

Fredag 6/6:
Jag hade jour hela nationaldagen, det sög lite. Men det gick bra. Även om det ringde som dårar.
På kvällen så käkade vi lite fläskfilé och ris här, Mackan fixade. Han är en jävel på det där med att laga mat faktiskt. Sjukt trevlig kväll i alla fall.

Lördag 7/6:
Till min förvåning sov vi till klockan ett. Jag har alltid svårt att sova med annat folk i min säng, men idag gick det tydligen bra. Tittade på klockan och kände ett litet stressmoment. Vi skulle bli hämtade vid två, kvart över två. Idag var ju dopdagen för min systerson Kevin. Men duktiga som vi är, så hann vi i tid.
Dopet i sig var väl inte direkt något speciellt. Men det var väl bra, förutom att det var sjukt varmt i den lilla kyrkan.
Efter dop, fick vi äta massa smörgåstårta och mumsiga tårtor. Det var NAJS!

Körde sedan hem för att byta om lite och sådär, sedan gick vi hem till Lennart och umgicks med Mackan, Fredde, Jenny, Frida, Mattias och självklart Lennart. Vi spelade spel, snackade skit, kollade lite på fotboll och framförallt, skrattade! Trevlig kväll, tack! :)

Söndag 8/6:
Junior Masters-Final i Göteborg! HEJA MACKAN! Det gick väl sådär. Började bra, slutade lite sämre. Men eftersom Mackan ändå inte har några förväntningar på sig själv, så var han nöjd med den sjätteplatsen som han slutade på. Jag är nöjd för honom. Han fick sig ytterligare ett nytt klot, så han ska vara glad! :D
Vid 18 skulle Malin åka hem till sitt, så jag körde henne till stationen och tog farväl.

Tack alla som förgyllt dessa dagarna. Ni är guldvärda hela högen!

Ikväll blir det grillning och fotboll hemma hos Lennart, feint! :D

Domän..

Jag orkar inte uppdatera mitt redan skrivna inlägg.

Men jag behöver en bra domän för mig. Den ska inte vara stel, tråkig och vanlig. Jag vill ha något utöver det vanliga!
Överös mig med förslag till kuldomäner! :)

blogg.se -> publishme.se

Jag satt igår och försökte ta mig in på sidan, vilket verkade vara en omöjlighet. Testade aldrig på kvällen dock, men under dagen var det stört på omöjligt. Allt låg antagligen nere.
Nu har jag fått min blogg flyttad från blogg.se -> publisme.se. Det känns väl bra, antar jag. Har inte stött på några som helst svårigheter, problem eller annorlunda saker.
Läste en del bloggar igår om bytet, där jag ser att många gnäller på att det är värdelöst, fel meddelandena bara rasar in o.s.v. När jag nu har surfat runt här ett slag, kan jag inte märka några fel eller problem med sidan. Jag är nog ganska positivt inställd till detta byte faktiskt. Hoppas bara att det kommer finnas en massa nya och roliga funktioner snart, så man inte byter bort denna också.
Använde blogspot.com förr, det sög verkligen stenhårt. Så nu får jag hoppas detta är bra.

Idag i övrigt händer väl inte överdrivet mycket. Ska tyvärr jobba till fem antagligen, kanske jobbar in lite genom att jobba på lunchen, om här finns något att göra då.
Ikväll ska jag på student hos Frida. Får se om jag hinner med någon annan. Vilket jag inte skulle tro. Jag kommer ju vara hemma ganska sent idag så, det blir nog inte mycket ork.
Och Jenny kommer idag! =D Det ska bli trevligt att träffa kalmartösen igen. Inte nog med det, så ska jag ju hämta Malin inatt också. Myspys värre! Vi ska nog få oss en bra helg vi fyra.

Jobb nu? Njaaaaaaaae! Men jag måste. ;p

Mornar..

Alltså, detta här med mornar är kass. Igår tog det tid innan jag somnade. Inte nog med detta, jag vaknade runt fem tiden imorse och var halvt panikslagen. Jag trodde jag hade försovit mig och var försenad till jobbet. Men så var det ju verkligen inte. Jag somnade om igen och vaknade strax innan sex igen. Sånt där suger. Jag skulle kunna gå upp vilken av de gångerna som helst, för då var jag 'pigg'. Sen när klockan ringde halv sju som den brukar, då var jag inte alls sugen att gå upp. Nu är jag dock på plats på jobbet och ska jobba min lååånga dag.

När jag kommer hem ska jag städa lite inför kommande dagar med gäster och sådär. Blir inte någon större städning idag dock. Det räckte att jag storstädade förra veckan.

Nu lyckades jag med något bra på jobb!
Följande konversation utspelades nyss med en kollega som har mjölk i kaffet.

Hon: Nu är mjölken slut, grabs!
Jag: Synd för dig, då kan du inte dricka mer kaffe!
Hon: *Mummel mummel*

Ägd? :D

Uppdateringar..

Nu är det ett par dagar sedan sen sist. Har väl lite småtokia uppdateringar att meddela.

Söndag.
Satte klockan på kvart över tolv, efter att ha kommit i säng runt kvart över åtta på morgonen. Ni kan ju gissa hur pigg jag var.. Det var i alla fall dags för lite fotboll med ett gäng polare. Det var skitkul, om det inte vore för att det var så jävla varmt. Jag har aldrig varit med om maken. Det tog inte tre minuter innan man var genomsvettig och dyngtrött.
Efter fotbollen blev det fotboll och pizza i soffan hemma. Vi såg Sverige bli besegrade av Ukraina med 0 - 1. Värdelösa är Sverige. Hoppas verkligen att de höjer sig två växlar till EM-starten.

Måndag.
Sov och sov. Sov länge. Steg ur sängen tjugo minuter i ett ungefär. Magnus ringer och frågar om jag ska med och käka, jag säger ja. Vi kommer fram till att vi ska dra till Kullaberg och käka glass efter vi hade käkat lunch, eller vad vi ska kalla det. När vi väl ätit upp lunchen kommer jag på den brillianta idéen om att vi ska hämta handdukar så vi kan bada på kullaberg. Sagt och gjort, det blev årets första dopp i havet idag! Faktiskt inte så kallt som man kan tänka sig. Skönt faktiskt.
Idag fick jag även reda på att min absolut bästa tjejkompis, Frida kommer att flytta till USA i augusti. Det kommer bli tomt och jag kommer sakna henne. Men vi kommer nog allt hålla kontakten. Datorer finns, skype finns. Det finns många sätt att hålla kontakten med henne! Får bara hoppas att hon lyckas och trivs där borta, tvärs över atlanten. Frida, du är så mycket till mig!

Det är väl lite vad som häänt. Nu ska jag jobba vidare, så jag förhoppningsvis hinner med det jag har framför mig. :)

RSS 2.0