Morbror..

Jag har gått och blivit morbror. Det är väl kanske ganska bekant att jag inte gjort något åt detta själv. Men min syster. GRATTIS SYSTER! Det lilla knytet kommer att heta Kevin.


Till och med JAG tycker han är lite söt. (:


Påskhelg..

Whey! Snart är det långledigt. Ska gå till chefen efter lunch och be om ledigt från klockan 14.00 imorgon. Kan vara skönt att komma till Kalmar i tid imorgon, så man slipper köra halva natten.
Ska bli skönt att komma hemifrån ett tag. Torsdag-måndag kommer man vara ute på rullande väg.

Torsdag till lördag förmiddag är vi i Kalmar och leker och spelar Påskcup.
Lördag till måndag är vi i Eskilstuna för att spela Masters. Det ska bli najs! =D

Bo hos Jeppsson imorgon till fredag. FIINT. Han tror han ska äga mig i Guitar Hero. Vilken sopa han är.. Jag rockar ju. ; ]

Nu jobba lite, annars blesch! :)

Helgens bravader..

Jag vet inte var jag ska börja. Kanske där jag sluta? Nåja.

I helgen fyllde jag hela 11½ x 2. Helt onödigt egentligen. Men vi firade det. Jag tror jag firade lite väl hårt. Det blev inte en rolig söndag, må jag lova. Men va fan, man  fyller bara år en gång om året. :-D

Det var en trevlig kväll som började med förfest hos oss. Liken står dessvärre kvar än. Jag ska röja undan de när jag kommer hem lite senare.
Sedan blev det kväll och vi drog vidare in till Helsingborg. Där det spårade ur för mig. Jag blev alldeles redlös och blä. :)
Jag vet att jag var uppe och hälsade på min kollega Roger som jobbade natt, undra vad han säger idag när jag kommer till jobb med tårta.

Nåväl, nu ska jag börja göra mig i ordning. Dags att dra till Helsingborg och jobbet snart.


Jobb..

Alltså, att jobba suger. Men att dessutom inte ha något att göra på jobbet, det är fan i mig ännu värre. Nu har jag suttit sen ungefär vid elva tiden och inte haft ett skit att göra. Finns inget att göra heller. Bara vika mappar eller sortera registreringar.

BLÄ!

dutuben..

Nu ska jag minsann testa att lägga in min dutubsplaylist här, för skojs skull. :P



Undra om det funkar. *Spara*

Funkade ju kanoooonbra. :-]

RSS 2.0